DE SPECIALIST IN KOOK- & KADO ARTIKELEN!

 

Zaterdag 22 juni: Summer Shopping en de workshop Snijtechnieken

 

Summer Shopping

Tijdens de Summer Shopping zaterdag kunt u van alles op het gebied van zomerse artikelen vinden bij Vasse. De gepimpte bus van The Fashion Van staat op de stoep met de nieuwste mode en accescoires; Greving & Greving heeft leuke acties met zonnebrillen en u kunt de nieuwste modellen bewonderen. Daarnaast zijn er allemaal zomerse acties, die alleen tijdens de Summer Shopping gelden! 

 

Workshop snijtechnieken

Leer snijden als een echte Chef-kok! Het is nu mogelijk om mee te  doen met de Cursus Snijtechnieken. De kok van Zwilling J.A. Henckels legt u precies uit welk mes geschikt is voor de diverse ingrediënten. Uiteraard mag u met de verschillende modellen messen zelf de kunsten uitproberen. Heerlijk een klein uurtje samen oefenen met een groepje van maximaal 6 personen. Enorm veel kookplezier!

 

Voor deze cursus vragen wij een kleine vergoeding van € 15,00 euro zodat wij zeker weten dat de kok niet voor niks komt en we voldoende ingrediënten hebben om te kunnen snijden. U kunt zich opgeven voor de volgende tijdstippen:

 

10:30 – 11:30 uur

12:00 – 13:00 uur

13:30 – 14:30 uur

 15:00 – 16:00 uur  


Graag tot dan!

 

Alle workshops en kookdemonstraties vinden plaats bij ons in de winkel. Voor meer informatie kom langs in de winkel of bel 0523-760250

 

 

.