DE SPECIALIST IN KOOK- & KADO ARTIKELEN!

Vasse Koken & Kado's is een sfeervolle kado- en kookwinkel in Hardenberg. Kook- en interieurliefhebbers kunnen hier terecht voor de nieuwste woonaccessoires, originele kookkado's, goed 'kookgereedschap' en het mooiste badtextiel!

U kunt ons vinden in het centrum van Hardenberg, tegenover het nieuwe gemeentehuis, met daaronder de grootste parkeergarage van Hardenberg! 

 

KOKEN

Vasse is al sinds 1895 een begrip in Hardenberg en omstreken. Eerst kon men hier terecht voor huishoudelijke en luxe artikelen. In 2010 is Vasse veranderd in Vasse Koken & Kado's en zijn wij ons verder gaan specialiseren op het gebied van koken, woonaccessoires, badtextiel en verlichting. Ook bij koken geldt: "Goed gereedschap is het halve werk!" U kunt bij ons terecht voor allerlei artikelen op kookgebied. Keukenhulpjes, kookboeken, kookpannen, koekenpannen, messen, servies, bestekcassettes, wijnglazen, bakartikelen, keukentextiel en nog veel meer.

WONEN
Op het gebied van woonaccessoires hebben wij van alles in huis! Dienbladen, lantaarns, waxinelichthouders, zijdebloemen, geurpotten, fotolijsten, kussens, een grote collectie kaarsen, enz. Ook zijn wij Riverdale Inspiration Shop. Hierdoor kunnen wij u naast een uitgebreide collectie Riverdale ook erg leuke acties aanbieden!

Op onze eerste etage kunt u o.a. een ruime collectie verlichting vinden, maar ook klokken, schilderijen en sidetables.

BADTEXTIEL
Wij hebben badtextiel van de merken Riverdale, Pip Studio en Vossen. Voor elke badkamer wat wils!

AL SINDS 1895!
Onze collectie draait om sfeer, duurzaamheid en kwaliteit!
 

Wij heten u van harte welkom bij Vasse Koken & Kado's!